istanbul insanı sabah sporlarına ihtiyaç duymazlar. çünkü onların bir taksim metro istasyonları vardır.
<br>alakası mı ?
<br>alakası şudur;
<br>öyle bir istasyondur ki taksime çıkabilmek için dakikalarca yürünür dakikalarca merdiven çıkılır ve ardından tekrar dakikalar geçtikten sonra hedefe ulaşırsınız.
kamyonu devirmekle sonuçlanan bilinç altı uyku faaliyetidir. bir keresinde beni hayret içinde bırakmıştır. insanı sevinsem mi üzülsem mi diye bilinmez bir hale sürükler.
izmir'de önceki hafta hastaneye kaldırılan türk halk müziği bestecisi, söz yazarı ve yorumcusu neşet ertaş bu sabah hayatını kaybetti. sanatçı dün yoğun bakıma kaldırılarak makinaya bağlanmıştı.
kişisel tarihime bakınca rahatça söyleyebilirim ki : yaşlanmaya fırsatım olacaksa mesela, hastalıklarımda ya da ölüm döşeğinde elimi tutacak bir sevdiceğimin olmaması ihtimalinin heterolardan çok daha yüksek olduğunu düşündüğüm her andır. yaslaninca bana baksınlar kafası değil, sevgiyi her yanımda hissederek son zamanlarımı yaşamak istediğimden..
rusların ayasoyfaya talip olduğunu manşetine taşımış güldürmüş paçavra..(olay sadece bir rus milletvekilinin türklerin ayasofyayı ortodokslara "iade" etmesini gerektiğini söylemiş, tabi bunu duyan yeni şafak durur mu yapıştırmış cevabı, tüm ruslar böyle düşünüyor)